Cykel

Cykelkatten är @sweden den här veckan!

katja-sweden

Hej!

För ett tag sedan frågade Svenska Institutet om jag ville ta över Sveriges officiella twitterkonto @sweden en vecka. JA TACK! svarade jag och blev tilldelad att bli en så kallad Curator of Sweden den här veckan.

Vad betyder det? Jo, att jag under en vecka, alltså från och med idag till och med söndag kommer att twittra cykel och särskilt cykel i Sverige för ungefär hela världen, eller i alla fall hela den sverigeintresserade twittervärlden då. @sweden är fritt för alla att läsa, följa och svara på. Jag har helt ärlig ingen superplan annat än att det självklart kommer att följa originalkonceptet cykel, punk och kärlek och mest få folks att upptäcka cykelsportens nyanser, och kanske komma till oss i Sverige och cykla här. Simpelt och elegant eller hur?

Hur som! Ni är superdupervarmt välkomna att komma med idéer på tweets, teman, personer och saker jag bör lyfta fram ( ni vet ju att jag älskar att skriva men helst inte om mig själv). Följ – sprid – kommentera – dela –

#cykeltwitter goes worldwide @sweden och nu har vi tillsammans chansen att ge cyklingen sina rättvisa sju dagar i rampljuset.

Följ mig @sweden genom att klicka här och/eller läs mer om @sweden (och mig) genom att klicka här. Puss!

P.S. I enligheten med riktlinjerna så ligger mitt “hemmakonto” @cykelkatten vilandes under veckan. Men PM:a går fortfarande fint.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.