Cykelkatten

Afterbike, afterglow

CykelInspiration

#ridealone motivation på Youtube

#ridealone motivation på Youtube

Hej folks – nu är det här.

Mitt lilla snack om att förbli säker, (någorlunda) pepp och inte (alltför) tokig när livet tvingar en till ett ovanligt stort antal solorides. Ett snack för alla er som måste cykla solo – som småbarnsföräldrar, som nyinflyttade, som blyga, eller som medmänniskor som #ridealone för att #flattenthecurve.

Voilà – det är blåsigt, svengelskt och ganska så improviserat. Men småsnott från detta inlägg.

Gillar ni videon? Sprid det goda cykelordet för mer cykelkärlek åt folket. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.