#lidamedstil,  Äventyra med barn

Cykelsiar i Kupé och cykelsmiter från tungveckan.

Hej lördag kära folks!

Veckan har varit tung både på ett positivt och på ett negativt sätt. Jobbet, privat, yada yada och till råga på allt en mycket plågad och gnällig Plutt som har dragits med tandsprickningen hela veckan. Synd om Plutt, synd om mina nerver hehe. Nåväl. Det är så fint med de kritvita riskornen det. Fast jag kommer att sakna det raraste tandlösa leendet i världen…

Hur som fick den tunga veckan ändå ett fint slut.

Tungonsdagen avslutades med att jag överraskades av att skåda mina egna ord i tidningen Kupé (fatta! Hela tåg-Sverige läser den! Shit nypiarmen etc.) på sentåget hem från Stockholm. Tack för det omnämnandet Kupé! Det värmer mitt skrivhjärta.

Citatet kommer förresten från mitt siarinlägg om cykeltrender 2019. Läs gärna om och kolla om vad jag haft rätt och fel i nu när vi är snart halvvägs genom 2019.

Och tungtorsdagen följdes så åt av min och Pluttens egentid-fredag då vi åt jättemycket, sov jättelänge (på dan), gjorde rent halva lyans fönster (underbart!) och cyklade ett par timmar i vårens hittills vackraste kvällsljus. Skrev lite om mina feelings under turen på Insta (kors i taket!)

Med märkligt lätta ben, eller var det mest känslan? Äsch. Vi säger att det var benen :))

Och inte utan en flott allé förstås. Gäddeholm för er icke-västmanlänningar.

Oki! Nu blir det lördag.

Puss.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.