Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Between the ridesKatja om cykel

Så många saker att gilla ändå.

Så många saker att gilla ändå.

I slutet av förra veckan brast det för mig. På måndagen blev jag av med Stålis. Natten till lördag hade någon försökt att stjäla Pluttens Thule-kärra. Minuterna innan jag hittade kärran, med uppbrutet lås, fastkilad i någon hemsk punkad damtralla några portar längre upp på gatan, då var jag inte glad på livet. Var inte glad på livet alls. Översköljdes av orkeslösheten och ensamheten, blev sugen på att ge upp och falla men vad skulle jag falla tillbaka på riktigt, och vilken fåfäng tanke egentligen.

Är man mamma så får man bita ihop och fortsätta glädjas. Och så är det ju faktiskt så att att tänker man efter så finns det alltid mer att glädjas åt än att gråta åt.

Man måste ju gilla att min gullfuling Monark som har gett den nyblivna mamman så många bra träningsstunder har hittat ett nytt hem hos succéklubben Ramnäs CK (ni missar väl inte Sista Chansen?)

Gilla mina må så vackra korta men icke desto mindre underbara morgonrundor just in time for work

Gilla att på grund av barnets rutiner de tidiga, ack så tidiga morgnarna ger mig chansen att uppleva dem i verkligheten annat än genom andras instagram fem timmar senare

Gilla ljuset i fredags då jag körde kontor hemma hos Jonas.

Gilla Nora’s pizzor på Saluhallen – mea pizza mamma mea pizza pappa!

Gilla helgen som i brist på cykling spenderades på mysiga ställen som hembygdsgården i Fagersta

och i cykelstaden Falun – dit vi åkte i ett mycket hemligt syfte.

Måste njuta av stjärnbilden Jonas och Ivar i smyg, när de inte ser mig.

Måste älska min allvädersunge som följer mig ut i ur och skur och som i söndags även storm. Som säger att han hittat en gigantisk sten, och sjunger lyckovisor när det är som härjigast ute.

som när Mälaren leker hav.

Måste gilla mina vänner, måste omfamna mina möjligheter, måste landa i lugnet, det finns att gilla så mycket även när det är som svårast att gilla något alls. Däri ligger prövningen

puss

Capricorn.svg

 

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.