Between the rides,  Livsstil

Hej från planet.

God morgon!

Nu sitter vi på planet – gänget utspridda lite här och var. Jag har fått hemskt babbliga grannar som högt gnäller på allt och kallar klassisk musik som lugnt spelas i flygplanshögtalarna för “vidrig” och “stressande”. Nåväl skyll dig själv Katja – cheap flight är cheap flight. Annars börjar semesterverkligheten infinna sig… Är jag verkligen ledig och ska få cykla ifred en hel vecka i solen? Är så obeskrivligt tacksam redan nu. Det lilla fyrmannahotellrummet vi transitövernattade i inatt erbjöd ingen vidare sömn så jag är smått picklad. Planen för idag är flyga – checka in – hämta cykeln – lycra upp sig – cykla upp till Randa och sen till Cura. En kort men klassisk tur med ett par brantare backar och fin vy i slutet. Sedan middag och däcka. Inget bombastiskt upplägg men väl tillräckligt för att förhoppningsvis sova gott inatt. Nu vill de att vi ska stänga av mobilerna. Dags för att att fördjupa mig i en högst vetenskaplig artikel om olika växelgrupper i Cyclist Mag. Hörs senare kära folks!

Puss!

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.