Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hittade tillsammans med en kompis, tre taniga maskrosor i en asfaltsspricka på förskolegården. Hon bakade in två rosor i sin fläta. Han stoppade in den tredje i sin mössa. Proklamerade vår, sommar och sol.

Så cyklade vi hem i det aprilgrå, blomman i mössan.

Jag kopplade loss cykeln från vagnen, han lastade koncentrerat upp kottar och pinnar på flaket på sin gula lastbil.

Jag tittade på, kände hjärtats klot, lindat i mjukaste ylle, tänkte att lyckan är störst vid små stunder som den här.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.