Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej, igår var jag ett vrak. Tack vare den här jäveln och den oändliga sömnlösheten på grund av den, restlesslegsen + annat. Efter en okej natt på smärtstillande känns livet ändå lite ljusare. Bara lasarettet inte dissar utan opererar mig frisk och fri den här gången, när det nu sker.

Firar (på distans) min brorsas namnsdag med att poppa den här

 

saknar min tutt som jag vet har det snorigt (igen) men och mysigt hos sin pappa – tänk att man aldrig vänjer sig vid den speciella sorts tystnad som uppstår den första barnlösa dagen.

Tur vi hade en underbar, social och friluftig helg att vila minnet på. Och tur att min unge får en bättre morsa i en som fått träna och sova av sig lite.

Tänker i alla fall försöka hålla mig till mitt trygga cyklande den här veckan. Vädret här i Västmanland ska ju bli sisådär med grått och regnstänk och sådant och då känns gravel som det rimligaste alternativet. Funderar också på att slå till med en klungride på landsvägen med klubben imorgon, blir det lugnaste eller näst lugnaste gruppen må tro formen av att döma? I och för sig tenderar det ofta bli så att regn = enbart de snabbaste dyker upp.

Vill ni förresten veta en skämmig sak? Det sitter trail(!)trampor på min landsvägshoj. Fråga inte varför. Men jo de ska förstås bort dit de hör hemma och det är inte på en racer i alla fall.

Nåväl.

Till lunch planerades i alla fall följande aktiviteter:

– viktigast: skriva klart till Thule. Kan ni fatta – bromsen på Ivars cykelkärra har gått sönder. Nu är i och för sig kärran cirka tre år gammal och använd så gott som varje dag men ändå. Obra utan broms. Inte ska den gå sönder av vanligt användande. Hoppas vi får hjälp med bromsen och med lite annat som har krajat typ dragkedjorna mm.

– borttagande av skärmar från GB

– byte av sadel till mer rövvänlig på samma

– insmörjning. Av kedjan så klart. Länge sedan.

Så ikväll blir det gravel vilket är ju lika med gravelblogg för er så småningom. Vilken magisk mystisk oväg tar jag ikväll? Det får vi allt se.

Nu benen i högläge, vi kör igång denna arbets- och cykelvecka. Måndagspuss på er.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.