Cykel

Bloggrösten ur sängen.

Hej. Jag är i Stockholm och gör typ ingenting vettigt eller planerat eller beräknat alls och gudarna ska veta att det behövt efter en vecka där ungefär varenda halvtimme var noga planerad för att fås allting ihop. Jobbet, träningen och annat. Men nu – ingenting. Får se om jag kanske hinner färga håret (rött som vanligt, ingen behöver oroa sig) inför Mallis ikväll men gör jag inte det, fine. Ska lalla runt här idag, och fortsätta imorgon med, sen blir det till att kolla på det dära Roubaix-myset på TV och så lite kvällscykling ute eller inne på det. Jag önskar alla er som premiärtävlar ihelgen SUPERDUPERLYCKATILL. Och er som inte gör det – ha så skoj och njut av helgen där ni är. Tror jag ska börja gå upp ur sängen snart!

Puss.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.