Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

White monday.

White monday.

16510533173_3443cdf316_k

Hej. Imorse vaknade jag till tre vita saker. En nyvaken somna om med mig-panda som ville aldrig släppa taget, en ny kritvit perforerad Deda och en S-Works Prevail. I år några gram lättare (184 gram) än min gamla Prevail anno 2012 (198 gram). Omlindningen är en helig ritual som får vänta ett gäng dagar (vill inte göra nåt innan jag fått den nya styrstammen på onsdag) men hjälmen ska jag provcykla ikväll då jag och Valle (som förresten gjort sitt första Östgötalopp – grattis!) ska skölja.

Vit hjälm till rött hår? Känner ett sting av estetisk oro – har ju trots allt alltid kört i svart – men tror det kan ändå bli fint på sitt sätt.

Glad måndag på er!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.