Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Bajs på racern

BLÄ!

Måste jag vara så smart att jag fixar folks avhoppade kletiga cykelkedjor med samma handskar som jag sedan smeker min fina röda styrlinda med?

Senast igår fick jag en komplimang om min styrlindas skönhet.

Nåväl, inte behöver ni vara avis längre.

Snart blir det väl en stilren men småtråkigt svart styrlinda som får hänga med, tills jag lär mig att låta. bli. kladd.

/Fast det är ju kul att meka…/

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.