Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Den här påsen är nyss hemkommen från Cykloteket och innehåller en hel del godis. Men exakt vad får vi se imorgon (nästa inlägg avslöjar bara EN sak). För nu ska jag byta om till tajts och jogga en halvmil tillsammans med kära kollegor – det är nämligen dags för Mälarenergi Stadslopp :) Efteråt blir det öl, mat och umgänge – som det bör sig. Dags att byta om!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.