Cykel

Mot Jönköping!

Allt för att förlänga sommaren och semestern!

Om ett par timmar kommer Tony, Johan och Cykelkattens bättre hälft Anna och packar in mig och rosen i bilen.
Och så drar vi till Sveriges kanske nästfinaste stad Jönköping för backar, distans, rötjut, bad i Vättern och förhoppningsvis ett och annat kortparti (hoppas på att lura in folksen i kortspelarträsket).

Med mig har jag

rosen
min signatursilkesscarf från Fred Perry
min badkrokodil v 2.0
(peppar peppar) pigga ben :)))

och en föraning om att det kommer att bli en alldeles, alldeles underbar cykelhelg!

Och det vanliga gäller – ser ni mig ute spelandes celesta på styret – ja men säg hej då.

Puss!

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.