Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej.

Visst är det kul att så många av cykelstjärnorna har Twitter, egna bloggar, hemsidor etc. så man kan följa dessa och läsa deras – ibland enkelt redogörande, men ofta personliga och gripande – notiser om de olika lopp och andra cykelpåhitt de är med om?

Jag twitterföljer bland annat Jensa Voigt, grymmaste Lisa Nordén, Cav, Emma Johansson, Vos, Cancis och andra favoritcyklister.

Hittade häromdagen en bra lista på twitterkonton för en stor del av den internationella dameliten inom cykling. Faktiskt, i samband med startlistan för Route de France (typ damernas motsvarighet till Tour de France, helt stört att tjejerna inte får köra den vanliga Touren när till och med amatördamerna har bevisligen klarat av att genomföra loppet under maxtid!). Här är i alla fall listan. De flesta har enbart Twitter men vissa har både Twitter och blogg. Ett bra sätt att komma lite närmare sina förebilder och skaffa sig koll om lopp och “cykelomvärldskoll”.

Har ni förresten tips på några att ha koll på? Gärna sådana som uppdaterar på det där lilla extra sättet.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.