DIY: flaskställsredo vintertermos.

Hej folks! När termometern pekar mot superminusgrader vill man helst ha varmdryck med sig när man är ute och hojar aight? Och pallar man utan varm dryck så vill man att i alla fall vattnet man har med sig inte fryser till en flaskformad isklump lagom till det är dags att ta den första gudomliga klunken (det finns plastiga termosflaskor att köpa men de håller sällan vad de lovar, tyvärr). Att ha med sig en termos känns som en självklarhet – men hur fanken få in den i flaskstället så att den sitter kvar? Häromdagen fick jag ett kanontips på hur man kan göra om man vill slippa ha termosen i bakfickan.

Du behöver:

Bra, storlek mindre termos
Gammal bidon du inte är rädd om
Sax
Tejp

Så här gör du:

Klipp hål i flaskan, helst så att halsen hamnar så tajt som möjligt runt termosen.
Tejpa fast öppningen mellan flaskan och termosen.
Njut av varm dryck under färden!

Simpelt va? Tack Sune för tipset <3

4 Comments

  1. […] gången. Väjar för bambikillingar och enstaka lastbilar för sista gången. Dricker hett te ur termobidon, för sista gången. Nynnar på free from desire nanananananaaaa nana utan att vi vet hur den tagit […]

    30 december, 2014
    Reply
  2. […] Äntligen har man en anledning att ta med sig lite värmande nyponsoppa, saltig buljong eller (lätt sockrat, tips) te. Och kanske en liten kaka också? Sätta sig ner på en stubbe, eller bara stå bredvid cykeln, ta ett par klunkar och känna den behagliga värmen sprida sig inombords. Livet är allt fint ibland, eller hur? Idag finns det gott om olika slags termosflaskor i handeln, annars finns mitt snabb-DIY här. […]

    10 oktober, 2017
    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge