Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Kort jswg.

Säg hej till Charlie* gullisar!

Min sprillans Trek Checkpoint SL 5 i The Crown-ish lack och med kännbar gravel-möter-cykelcross-potential. Precis det jag har letat efter och just varför jag har dröjt så länge med att införskaffa en värdig ersättare till Boone.

Ofc en liten släng av ekonomiångest före

Men sedan så.

Drog en äkta nightcall till Cykloteket Bromma Blocks för att hämta hem snyggingen. Cykeln såg ut och kändes precis som jag hade föreställt mig; I’m all feelings förutom när det kommer till cyklar. Då får ingenting ske av slumpen, slarvigt eller utan en tanke bakom. Påverkar i och för sig feelingen i högsta grad det också men ni fattar skillnaden tror jag.

Gosh så skönt med ett avbrott i veckan vab (inne på dag fem idag vilket uppenbarligen syns på vabrufsen, gå och kamma dig Katja!) och åh så skönt med ett komplett bockstyrestall inför 2021.

Nu ser jag fram emot jungrufärden imorgon! Puss och ni kan ju gotta er i alla 117+ positiva recensioner av cykeln här.

*Charlie för att heter man Checkpoint så får man finna sig i att associeras med Checkpoint Charlie i Berlin, samt för att matcha Archie Cannondale the road bike förstås.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.