Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Morrn, glad Sveriges nationaldag och lite annat.

Morrn, glad Sveriges nationaldag och lite annat.

Hej god morgon! Fina pållar på kortet visst? Är ett av fotominnen från Siljan Runt 2015, helgen som sammanföll med Sveriges nationaldag. Skitkul hade vi – om än lika blött som hjältarna under årets lopp (läs till exempel Annas rapport).

Påbörjade ett mäktigt listinlägg men kom sen på mig själv med att tiden är knapp så det är dags att lycras upp och hoppa in i bilen. Igår var en tung dag. Jag var slut, nerstämd och rastlös. Hade konstant handen på magen, all oron. Jobbade dystert men produktivt i ett gäng timmar, vankade sedan av och an hemma à la en osalig ande och var för trött för det ena, för svag för det andra och för hungrig för det tredje. Kom till slut till ro med en bok, somnade och drömde helt ok drömmar för att vara mig. Gårdagen var helt enkelt priset jag (och stackars Jonas som fick stå ut med mitt hemska humör) fick betala för förrgårdagens energikrävande äventyr. Vädret var dessutom helsämst, ömsom sol ömsom regn och då vart det kortslutning i psyket mitt.

Idag mår jag bättre, solen skiner stabilt och oron har lagt sig lite. Resten av veckan kommer att bli en jobb-, släkt- och restät historia så tänker idag passa på och njuta av den sista måstefria dagen. Eller jo, en sak måste jag faktiskt – äta minst en nationaldagsbakelse, eller i alla fall minst en gammaldags napoleonbakelse. Åt skogen med laktosmagen, ibland är det fett värt.

Puss och glad Sveriges nationaldag på er! Ska ni göra för roligt idag? *vift vift*

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.