CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Between the ridesLivsstil

Giro della bradipi

Giro della bradipi

Hej riders. Jag är småslut i kroppen men helpigg i huvudet och det funkar inte ihop och är småkonstigt och gårdagens kväll spenderade jag med att ligga plant ner i min lillebrorsas säng (där jag också däckade för natten, han fick sova i en annan säng), läsa en serietidning från fyrtiotalet fast mest leka mumie. Segla till främmande farvatten med hjälp av världskartan på väggen. Får man bli sjöman fast man är kvinna och planerar att en vacker dag skaffa en knippe barn? Hur funkar det med ledigheten, barnbidraget och allt? Någon fellow sjöman som har koll? Idag hade jag egentligen tänkt köra Giro della Fiskartorpia (Stockholmscupen) men avstår då jag är svag och har sena möten så det blir superstressigt. Det får istället blir tåg och bok hem till Västerås. Fortsätta återhämtas så att kroppen byggs upp inför helgens cykeläventyr. Så att skallen kan börja leverera berättelser. För just nu liknar tankarna mest toalettpoesin

som

Untitled

Café Sten Stures dassdörr när vi var svarta svåra bolmade och drack litervis med surt svart kaffe och käkade wienerbullar medan artonplussarna fortsatte till krogen

ah men som idag. När folks rejsar, medan jag bidar min tid, dricker mitt sura jobbkaffe, backvurpskorpan på vänsterknäet slutar snart klia.

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.