CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Katja reser

They tried to make me go to boot camp I said, no, no, no

Av någon anledning tänker jag i enbart musiktexter idag men jag låter bli att blogga i musiktexter för er mentala hälsas skull. Nåväl. Här är jag. Sitter på jobbet, går igenom mailhögen, knaprar på resterna av Stampe, tänker hur ska jag liksom börja? Alltså det finns resor och så finns det resor. Jag kommer förstås att noggrant och illustrerat redogöra för alla de fantastiska turerna jag har företagit under mallorcaveckan. Jag kommer att få er att svettas under konstipationsturen på den västra kustlinjens kullar. Ni kommer att avundas både mitt pannben och skratta åt mina sittben när ni får höra om vår petit randonnée till den övre oceanen och jag ska se till att ni får er beskärda del kallsvett när berättelsen om den drömska mardrömmen i Sa Calobra blåser in från havet. Jag kanske låter er att hänga med in i natten, men bara en liten bit in. Där vågorna lugnar ner sig efter äventyret, där vilar berättelsen.

Hur ska jag få er att känna doften, den som bor kvar i någonstans mellan magen och nacken, få er att blunda och känna värmen som vilar kvar i överläppens båge?

Jag är så otillräcklig.

Nu ska Stampe äntligen möta sin skapare. Puss.

P.S. Glid in på Instagram så länge, finns några bilder från resan där! 

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.