Cykelkatten

Afterbike, afterglow

craft mtb

foto euromtb

absalon

ferrand prevot

åsa erlandsson euromtb

euromtb

IMG_2650

Tja! Jag tror jag är tillbaka i bloggsvängen. Bloggen är som en god vän – alltid i tankarna men förbenat skönt att ta en paus från då och då (men ändå – kvar i tankarna). Hur som! Helgen har varit rätt så fet cykelmässigt. Igår hann jag dessutom med en svängom förbi EuroMTB-kalaset. EuroMTB var asballt. En fantastiskt lyckad tillställning, sådan respekt till alla er som hade jobbat med tävlingen så länge. Och så naturförutsättningarna från ovan på det. Trots det hemskt varma vädret – varken min kropp eller mitt psyke pallar värmeböljor som gårdagens hann jag knäppa några svettiga kort med mitt repiga objektiv. De är prick 400 stycken och finns osorterade och oredigerade i detta flickralbum. Voilà, sno på bara ni anger “knäppt med Cykelkattens repiga objektiv” som upphovsrättsinnehavare. Puss!

✈ Made a few shots during the EuroMTB in Huskvarna yesterday (Sunday), they’re all available unedited in this Flickr album. Voilà!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

    1. Superkul, ni har gjort ett fantastiskt jobb! Jag var så yr och trött av värmen så jag missade säkert en och en annan att säga hej till :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.