Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Äntligen ute! Klick klick klick – vilka minnen – min första crosstävling. Och eloge till Kalle – grym programledare och gjorde bra ifrån sig på banan också. Klicka HÄR för att komma till sändningen och jepp, det är allas vår Enköping-Markus som cyklar i gult (och Katja och Tony i blårange). Puss!

Skärmklipp

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.