Cykelkatten

Afterbike, afterglow

14141039234_478b261722_k

Fin blomma jag fotade i Göteborg.

Jag är så tacksam för våren just nu. För ljuset. Min älskade cykling hjälper mig dessutom att hålla den värsta vårdepressionen borta så jag får behålla de mest positiva vårbitarna och forma min vardag utav dem istället för att gömma mig under täcket och stilla panikera som förr i tiden.

13954281999_a6be1cd551_k

Fin blomma jag fotade på Mallis.

I helgen ska jag därför stuva undan vintern och välkomna våren så som jag gör varje år – med en cyklig touch förstås!

Fönstren ska tvättas. Bort med grusdamm och pollen! In med så mycket sol att jag får sporta mina holbrooks inomhus, dekadent som jag är. Generöst med glassåpa. Lillebror kommer och hälsar på och då jäklar blir det skum i hela lya ciclistan. Tål inte en lägenhet lite skum så är den inget att ha eller hur?

Sedan ska mtbn tas itu med. Canyon, du är wunderschön och wunderskoj men för stor för mig. Därför ska du säljas men först tvagas och smörjas in ordentligt. Ännu mera skum där – fast utomhus vid cykeltvätten! Canyonen kommer ut på marknaden snart, håll utkik på Happy, Facebook och här. Priset kommer att ligga på cirka 6000-6500 kronor vilket är ett kanonpris för en så fin cykel med superdäck och allt. Maila mig på cykelkatten@gmail.com om du vill paxa cykeln redan nu.

13954187220_be9051e2b6_k (1)

Fin blomma jag fotade i Västerås.

Nästa vecka kommer att bli en tuff rackare. Mycket jobb, många möten. Ska bland annat träffa ett gäng sponsorer och diskutera samarbete med vår cykelklubb och lite annat spännande. Kommer att få många intressanta timmars arbete och engagemang men inte alltför många soltimmar. Blir en del solnedgång- och framochbaklysecykling misstänker jag. Men det tar vi då.

Därför kommer jag och min lilla besökare mest andas in våren, precis som den är, och typ nästan bo ute och lapa så mycket sol vi bara förmår. Och kanske baka en sjujäkla sats cykelkakor – den fantastiska kommande cykelvåren till ära. Mätta cyklisten-recept kommer förstås!

Inget ska försummas firas som firas kan, eller hur.

Har ni också nå sjukt våriga planer inför helgen? Berätta så blirre vår overdose här liksom. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.