Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Min cykelhelg i fem bilder.

Min cykelhelg i fem bilder.

Hej.

Medan jag jobbar häcken av mig – ni anar inte – så kan ni ta och inspireras av bli avis på min feta cykelhelg :) Fem bilder som liksom säger allt +ANNAT!

CANYONFULFLARRE

ett. Min feta (bokstavligen) Canyon, en osmidig men djävulsk hållbar rackare som lekte järnet ute på den blåsiga landsvägen både lördag och söndag och nästan körde på suicidala höns* ute på Rytternevägen. Notera nödlösningsvattenflaskan, visst är den f..?

cykelblaffa

två. Mitt fantastiska, egentillverkade anti-bonka-bakverk Cykelblaffa^TM – en känga i matkonsttabelissemanget, platt som pannkaka och gudomlig som tusan

tre. Markans alla satans fantastiska bakverk, hästläppen (yes, så hette deras munkvariant med sylt i) var typ godaste jag ätit sen Frankrike

fyra. Tåligt och stiligt svartklätt draghjälp, älska cykla med stiliga sjukt snabba sjukt starka ena /ytlig rackare

GODISCYKEL

fem. Godislass framför Ruta del Sol på söndagskvällen. Ana slapphetens grad.

* suicidala höns – får ett eget inlägg, helt galna ena

Nu – tillbaks till jobbet och träningen.

/detta inlägg skrevs i en webbläsare Gud glömde, under kortaste tiden ever. Förgät mina eventuella typos och sånt nu. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.