Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Katja kör MTB

Cykelvideo: Katja & Valle lär ut MTB. Del 1: Ta fart!

Hej!

Eftersom det är onsdag idag så står mtb på schemat. Mtb-onsdag kallar jag det! Det är visst nåt pirrigt och speciellt med dessa dagar då vi byter landvägshojandet mot skogstragglandet och går ner ett par-tio nivåer teknkmässigt sett…

Hursom!

Jag som då råkar tycka om er har gjort en liten mtb-skola tillsammans med min vän och tillika något mycket bättre mtb-cyklist än jag – herr Valdemar aka Valle!

Varsågoda – del 1 i Katja och Valles MTB-skola är till för er njutning och upplysning. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.