Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Jag är virrig men inte senil. Än. Fyller trettio i slutet av 2015. Om jag minns rätt. Hursom – för ett tag sedan så utlyste jag en spontan slogantävling här på bloggen. Vinsten var en burk PREP! – sånt jag smör in mina guldspiror +IBLAND ANNAT med. Fast alltså inte min burk, utan helt ny burk. Hursom. Vi börjar med att presentera de enligt mig bästa förslagen jag fick in här, via Twitter och andra sociala medier.

CYKELKATTEN:

“Bloggen som både klöser och spinner” – grr tack Kent!

“HTFU” – tyckte Johnny och jag kan inte annat än att hålla med.

“en cykelkatt i ett hamsterhjul” – snyggt och klämt men lite ångest över det eller..? 

“alla nio liven är värdelösa utan cykel” – fast jag tror jag var myra i mitt förra liv, hade en dröm om det nån gång.

“en MjAuMIL till er tjänst” – kanske den dan jag bor på Söder och racear i Götbacken?

“din tröst i etern” – naw <333

“cykling med c” – iofs väldigt tydligt. Tack för dina förslag Vag cyklist :D

“frihet, broderskap och jämlikhet” – lagom högtravande men jag är mer åt syskonskap-hållet, är ändå tjej och så. Plus för franskt! Tack bäste Cykelliberalen.

”Berg, lera och hårfärg” 

”Cykel och punk är inte död” (medveten fel grammatik)

”Technoserpentinen” undrar om det är åderbråcket den anspelas på…

”Dansa med vargar” blir lite rädd, men låter tufft.

”Ständigt 17″ HÖRRU! :P

”Keep calm and look at that stem” tyckte Jonatan (tyvärr utan blogg att länka till).

Och vinnaren är…

Jonatan. Som typ fångat bloggens själ enligt mig:

Cykelkatten är ju ständigt 17, älskar berg, lera, är fuskigt rödhårig så det står härliga till och gör big deal av det, skriver punk men lyssnar på massa sånt därt “techno” (som punk vore samma som punkrock men men), glor jämt ner på alla bilder blygsam ungmö-style och lite väl ofta under tävlingar med, dansar med vargar (typ omskrivning för heta män som vill ha mig när jag går ut på lokal med Grannen?) och har ett snyggt åderbråck som gör jävligt ont men är lite av ett signum ändå. 

Nu är det så här att jag är lika envis som konservativ. Alltså kommer cykel, punk och kärlek bestå som bloggens slogan. Das Auto liksom. Men Jonatan får gärna maila sin adress till cykelkatten@gmail.com så kommer en burk PREP! på posten.

Tack för att ni håller lillbloggen rullande, puss!

er Katja

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.