Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Jag älskar Berlin. Tror faktiskt det är rätt ömsesidigt, har alltid good time när jag är i stan och det går sällan ett år utan att jag hälsar på. Så – det är för Berlins skull som jag utser denna video till dagens cykelvideo. Vill man så handlar den om fastnavsromantiska velodromhipstern Mianzi Rei – hur snabb och elegant som helst! – men vill man jag så handlar den om Berlin. Luften i Berlin. Velodromen i Berlin. Lätt att jag sticker dit och provkör nästa gång jag är i stan. Kanske redan i vår. Det får inte gå för långt mellan besöken. Tack Jonas för tipset.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.