Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Jag älskar positiv förändring, lena cykelben mot mina cykelben och så Prep förstås. Helt utan kommersiella intressen – alltså ur min egen tunna ficka – köper jag och skickar dig en burk Prep om du hjälper mig att hitta på en ny läcker slogan till Cykelkatten. Jag är liksom lite less på min just nu, har märkt att flera bloggare kör på nåt liknande och fine, kör hårt men jag är liksom fortfarande i det mentala utvecklingsstadium att jag inte vill vara som någon annan *ständigt 17*

Jag förbehåller mig rätten att använda ditt förslag som idé till nya slogan – du vinner Prep och kanske en gnutta stjärnglans då din idé kommer att synas i min header. Fett va?

P.S. Prep får förstås sponsra mig om de vill ändå. Jag vet att ni läser Cykelkatten.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

9 kommentarer

 1. “Berg, lera och hårfärg”?
  “Cykel och punk är inte död” (medveten fel grammatik)?
  “Technoserpentinen”?
  “Dansa med vargar”?
  “Ständigt 17”? :P
  “Keep calm and look at that stem”

  Eftersom jag inte är “riktig cyklist” med rakade ben så ämnar jag inte vinna. Mest bara lite spontana uppslag att bolla med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.