Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Trailrunning

Trailjogg och balkonginvigning.

Trailjogg och balkonginvigning.

Här häckar jag och inviger min balkong!

De tio minuterna jag har på mig mellan lunchjoggen och eftermiddagens första jobbmöte.

Har börjat följa Nadjas råd och springa med rätt teknik (aka hälen sist och inte först som jag alltid gjort förut) och får därför ont på helt nya ställen än vanligt. Måste därför stretcha lite extra.

Älskar min balkong!

Ikväll blir det fortsättning på invigningen fast då med annat än vatten som dryck. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.