Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Våren är nog ändå här.

Våren är nog ändå här.

Våren är nog ändå här. Torra gator, blåa toner, skarpa skuggor. Lämnar av Ivar på föris, kopplar loss kärran, flyger in mot stan och är allmänt i gasen men

måste stanna till och sola ansiktsskinnet, må bra i sällskap av de gamla husen. Och snart så blommar även körsbären både i Vässan och i Kungsan. Måste komma ihåg att visa Ivar, han kommer att förundras så fint.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.