Cykelkatten

Afterbike, afterglow

De är ett gäng men de tar sig. Mina små stora fantasifulla posters som jag hoppas kommer att lysa upp väggarna och hjärtan hos cykel- och inredningslovers i stugorna out there. Jag har under en tid jobbat med två parallella serier. En med en knippe klassiska cykelinspirerade konstposters utan någon större inredningsanpassning. Och så denna ni tjuvkikar på här och som går under arbetsnamnet ABC of Cycling. Serien är inspirerad av duktiga Ida Söderlunds lekfulla alfabetposter som hänger ovanför Ivars leksakskök och av samtida cykelkultur. Ingen mindre än min bättre cykelhälft Anna har också frivilligt bistått med sin häftiga fantasi och braiga engelska.

Puss och butiken öppnar någon gång vid årsskiftet.

Kan ni förresten gissa vad några av de andra bokstäverna kommer att vara?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.