CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Between the rides

afk

afk

Den som väntar på något fint…

(som i Katjas lidanden uppe i undersköna Bergslagen)

…väntar aldrig för länge.

Hej folks. Jag har inte gått under jorden. Jag har bara haft för intensivt att göra. På jobbet, alltså. Fy fanken $&!#§. Men så är det ibland. Stötvis. Prioriterar därför min son och hösten och afk deluxe när jag väl är ledig den här veckan.

Men snart så.

Tänker på er <3

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.