CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Between the ridesCykel

Kölden och kärleken.

Kölden och kärleken.

Vissa dagar är inte glada. Vissa dagar är kala och tomma på hopp. Vissa dagar ler hånfullt åt mina försök att lita på livet. Vissa dagar fryser jag trots alla lager kläder. Vissa dagar är helt enkelt inte bra.

Idag är en sådan dag.

Idag lever jag på gårdagens fina sovstundstur med min älskade plutt. Vi hade moln och motvind ut och sol och medvind hem, vi hade starka ben och mjuka magar, hemma åt vi plättar, såg på tecknad film och la alfabetpussel.

Störst av allt är inte kärleken. Störst av allt är kärleken till Ivar.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.