Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Morgon cykellovers!

Och vilken morgon också. Postfrostig, gyllene, frisk. Tänk om en hade varit piggare och pallat sig upp ett par timmar tidigare för att möta den här morgonen på dess väg in mot staden.

Men nu är ögonblicket borta men dagen blir inte fulare för det. Föris har stängt, jag har Plutten för mig själv från och med lunch och det betyder att vi kan dra och cykla (nästan) hur länge vi vill wii!

Tänker i övrigt mest hälsa att jag

– har anmält mig till Norbergs CK Engelbrekt Gravel 100 km på lördag (eventet på Facebook här). Har inte motionsrejsat sedan sommarens halvt misslyckade (ty sjuk, som vanligt dårå) Dalsland Runt så det kommer att bli skitskoj. Dessutom får vi kanske barnvakt vilket innebär att jag och Jonas kan köra loppet tillsammans. Var över ett år sedan sist så känns extra roligt så klart. Ses vi där? Bergslagens natur är otrolig, tro mig.

– har bankat in höstens crossiga tävlingsprogram* i min kalender (och i vår förträffliga facebookgrupp CYKELCROSS, gå med redan idag om du inte har gjort det innan!) och ämnar delta i så många delrace jag kan och vill av Plutt- och hälsoskäl :) Och jo, det ser ut att bli tävla sig i form i år med…

– tänker dra igång regelbundna gravel rides i Västerås. På tiden känner jag (och Tony med flera). Mer info kommer!

– är smått nykär i Västmanland i allmänhet och Västerås i synnerhet som gör sig så otroligt fina så här års. Misstänker i och för sig att de flesta ställen gör det också men man tager vad man haver och det är inte fy skam det heller

– längtar dock både till Stockholms paradparker och till färgindränkta fjällvidder. Ständigt splittrad, that’s me.

Bjussar också på den första höstrelaterade låten jag kom att tänka på idag. Från Miss Lis indietid, tiden före Så mycket bättre dårå. Gosh va cigg och ungdomsskänslor det gick åt hennes två första skivor <3 </3

* Som vanligt är det säkrast att kolla datum, tider, priser, PM osv. och fixa anmälan på Swecycling Online.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.