CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Katja kör landsvägKatja om cykel

En smula bikefullness i värmeböljan

En smula bikefullness i värmeböljan

Och så kom det, aset jag bävat förr sedan värmeångestsommaren 2018. Årets värmesmocka. Lika plötslig som brutal. Knockade mig rejält. Gav Plutten hans pluttlivs första solsting (mammahjärtat i botten). Gjorde mig dåsig, med livet otillfredsställd och av detsamma mindre intresserad. Tog – tillfälligt förvisso men ändå – kol på kreativiteten och lusten.

Har jobbat, hängt i Vås, i Häsunda, på Lidingö och Djurgården, druckit slöa drinkar, ätit glass, försökt hålla mig till mina närmaste. Postäventyrsdeppat efter Dalsland Runt och planerat därför för fler – många fler! – social adventure rides.

Och cyklat hur  det än är att cykla när enda skuggan på hela vägen är ens egen.

Nä, fortsätter det vara så pass hett i sommar så kommer jag att bli bättre på att lysa ut mina i tid och otid-rundor i god tid så jag får sällis. Med sällis är ju även den värsta svettosolskensrundan dräglig, det är sedan gammalt. Man kan typ hälla vatten på varann om inte annat

Nä nu kittar jag upp mig för en liten söndagskörare, ni får ett gäng gulliga kort från gårdagens introverta tur till det sommarsköna Söderfors. Rundan finns på Strava! Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.