CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Between the ridesCykel

Vardagscykelkatja.

Vardagscykelkatja.

Måndag! Har fått ett önskemål om att visa mitt vardagscykelkit. Kan förstå att man kan bli nyfiken på sådant så voilà:

Här är min standardlook – kort kjol, skinn- eller tygskor på fossingarna och så arbetsväskan, second hand-favvot jag fått av Anna en gång i tiden alternativt en Thule messenger bag

Min ständigt leriga pendlarrigg – samma stålis på vilken jag kör mina små distanspass med Plutten ni vet

Några fanskap har stulit min vita Prevail-pendlis så nu har ”tvingas” jag vardagscykla i Carreran även de dagarna jag vill matcha med vitt. Gillar iofs dess retroridtjejlook, ogillar dock dess tyngd, en ny vardagspendlarhjälm på ingång.

Funny facts:  strax innan jag klickade hem Carreran dejtade jag en cykelsnubbe som tyckte den hjälmen såg muppig ut. Naw så synd för killen då, för gissa vem som fick följa med in i hjärtat av de två :))

Rullar ner på stan, går oftast lätt ty nedförsbacke och morgonsvalt (är det mycket morgonsvalt så åker gundekallingen på)

Åker upp tre våningar i hissen tight ihop med stålisen som får stå säkert inomhus.

De dagarna jag cykeltränar till/från jobbet är det förstås lycra som gäller men då är det banne mig inte vardag för cykel = fest forever

Puss och ha en fin vecka lovers!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.