CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Med en maskros i styret

Med en maskros i styret

Hej måndagstisdag. Jag har idag en ljusblå skjorta, fördragna persienner, sex onlinemöten och ett sjok olästa mail. Jag har också en tyngd i bröstet och är därför tacksam för alla mailen och de sex möten som håller tankarna uppe. Jag längtar också till arbetsdagens slut då jag får vara med min son. Det blir Bamseglass och vilsam lek i någon skuggig minilekpark.

Jag tänker tillbaka på lördagskvällen då jag flög fram på otäckt fina landsvägar i ständig motsol och levde i nuet

med en maskros i styret

dået

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.