CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Between the ridesCykel

Watt’s up long weekend!

Watt’s up long weekend!

Hej fredag höll jag på att säga men det är ju torsdag även om det känns som en fredag med 20+ och soligt ute. Har jag sagt att jag älskar våren i år? Om jag har sagt! *älskar lite till här är sommarlåt pom pom ↓*

Om bara några timmar är det långhelg! För Team Mamma & Plutten i alla fall. Förutom min vanliga fredagsledighet tar jag också fl på måndag då föris har planeringsdag. Jonas ska köra dubbelbrevet 200 + 300 fredag till söndag vilket är jäkligt nice – en nycyklad dude är tusen gånger trevligare än ocyklad dude! – men det innebär å andra sidan mindre cykeltid för mig. Så gäller att planera smart för cykla, det vill jag verkligen göra så mycket som möjligt just nu.

Jag står och velar inför tre+ helgvarianter. Antingen blir vi kvar hemma och jag ömsom cyklar styrkedistans med Ivar i cykelkärran ömsom tränar landsväg solo/med VCK om jag får hit någon barnvakt (från till exempel Stockholm?). Eller så åker vi upp till gästrikebyn och jag hoppas på att sno lite cykeltimmar där borta. Fast då är det nästan roligare med mtb? Om man inte drar åt dalahållet och kör backarna närmare Horndal? Eller så hälsar vi på i..?

Äsch det får lösa sig ikväll, och gör det inte det så löser det sig imorgon som goda Scarlett O’Hara lär. Nu låter jag överdrivet uppspelt och planersam inför helgens alla möjligheter men i ärlighetens namn håller jag mina samtliga verkliga och fiktiva tummar för att Pluttens neverending förkylningssymtom äntligen ger sig ”för gott” (aka i alla fall en period längre än två veckor för en gångs skull tack?) så att han får andas snorfritt och jag får leva och träna någorlunda oroslöst och med en frisk kropp.

Men jag orkar

orkar

orkar inte vara mera vaborolig just nu

jag orkar inte sörja att gårdagens raceattempt i Ramnäs blev till ännu en återhållsam kväll

(och att vi i smyg körde förbi med bilen och kikade lite på loppet, smådeppigt aight?)

för det är långhelg, om en timme är det firande av Förskolans dag och Plutten ska ”springa” sitt första ever lopp, jag är störtkär i min racer, jag har officiellt västvärldens sämsta immunförsvar men är bevisligen i mycket bättre form än jag helt ärligt förväntat mig, mina närstående är okay

och att jag har en god chokladbit att stoppa i munnen alldeles strax.

Så nu kör vi – långhelg. Team Mamma & Plutten. Äventyr, bikefulness, vitsippor. Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.