Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Det finaste man har riskerar man att äta upp ett gäng gånger varje dag <33

Hej föräldraledig fredag! (den bästa sorten)

Kul att gårdagens inlägg fick så många att berätta om sina minnen i de olika kanalerna och direkt till mig 🙏 Önskar verkligen jag hade tiden och orken att skriva fler tvättäkta cykelkattentexter som detta men det är som det är – och desto roligare är det när jag väl får till dem. Igår berodde det förresten på att jag hade både fått sovmorgon (till halv nio! Inte hänt på flera månader, utan ljug) och fett med härlig mtb-lek på åsen i Alberga i torsdags.

Energi föder energi så jag hann med en hel del igår. Fem grymma möten i kära jobb-Eken och sedan en kanonkväll med familjen, Tony och cykelsnack. Och så en timmes deckarläsning, av den ytligaste typen deckare också 😁 Hade också tänkt repa med mitt bluesband The Pipes (lovar ska berätta om det mer någon gång!) men hade tack och lov vett att blåsa av repet i god tid. Är ju tyvärr lagd åt det gränslösa hållet och kan köra på nonstop om jag inte drar i handbromsen när jag är uppåt men då blir den obligatoriska kraschen än värre när den väl kommer – och att den kommer är jag så säker på. Men hey, jag har barn nu. Är skyldig min pöjsch balans, vett och ro – han ska inte betala priset för min dampighet som kan vara charmig att bejaka när man är tretton men knappast när man är trettiotre.

På tal om navelskådning – eller skådning iaf:

– jag och Iv är på väg till Västerås baby-Skansen för att skåda nykläckta djurungar

– imorgon kommer jag och sambon att för första gången sedan… eh typ 2016-17? köra ett XC-lopp ihop – ba att komma till Alberga/Kungsör och skåda oss! Provkörde banan i onsdags och gjorde rätt bra ifrån mig faktiskt.

– och på söndag får jag äntligen skåda racern jag har drömt fram och bestämt mig för. Hörde jag unboxing? Knappast. Det blir snarare en cykeltur hem från affären. Lovar dock att fota!

– om du tror att du är blockad av mig på insta och du är varken Reinard Räv eller en elak häxa så är du inte blockad – jag har bara tillfälligt avaktiverat mitt konto för att… äsch, fastfood är lättuggat men slowfood ger bättre hälsovibes :)

Så! Nu blir det djurungar, glass och skruva av mina landsvägspedaler från monarken. Och sedan laga pasta – inte vill en vara mager som ska härja på hoj i helgen!

Puss.

(och fritt fram att försöka gissa vilken löparcykel det blir)

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.