Mellan rundorna

So much music so little time I’m so sorry

Hej. Strax efter jag hade tryckt av mitt hoppfulla inlägg om 2019 och gjort mig redo för en hejdundrande bloggvår så fick jag ett hemskt besked; en historia som inte är min att berätta men som ändå rispade upp mig och frös sedan ner mig i stycken. Sedan dess har jag inte kunnat förmå mig att blogga en rad. Fram till nu. Vill ändå att ni får en liten förklaring.

Men jo cykelbloggen, jag har tränat. Inte så ofta som jag hade tänkt från början men i alla fall. I fredags snörde jag dock på mig mina skönaste sneakers och dansade bort natten på ett underbart litet venue i södra Stockholm. Det var skönt att få vara lycklig i sällskap av andra likasinnade.

Annars har jag mest hållit i min Ivar, jobbat, varit och pendlat mellan sorg och hopp. Låt oss stanna vid hoppet.

Puss.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.