Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Mellan rundorna

Trasig design.

Trasig design.

Fejset, mittnöjt
Halsduken, inköpt på en julmarknad

Hej. Jag är grymt ledsen men min fina, eleganta design är något trasig lite här och var just nu. Jag råkade trycka på fel knapp när jag skulle justera en liten skitgrej och hela kalaset ersattes med ett demo och jag hade inte backat upp något innan ty inte meningen att ändra allting ju. Fasiken också. Har nu försökt återskapa designen så gott det går men det finns en del kvar att pilla på.

Blä och pust.

Nåväl, snart är ordningen återställd hoppas jag.

Puss från eran plågade perfektionist

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.