Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Mellan rundorna

Stuff och saffran, en livsuppdatering

Stuff och saffran, en livsuppdatering

Hej cykelvänner. Pust, den här veckan är inte leka med. Jag har gett upp all slags hjärnverksamhet utanför jobbet. Varje dag består av fyra-sex möten (Skype eller IRL) och jobb emellan och så har det varit i en månad och kommer att vara fram till ledigheten som drar igång på lördag (för att fortsätta sedan men det tar vi sedan). Det är inte ofta jag blandar in mitt daytime job i den här bloggen men ibland så hehe. Läget är att det är leveranser av handlingar i mina pågående jobb, jag går in som uppdragsledare för ett stort projekt och måste komma in och lära känna alla i gänget och så ska det ju lämnas in utlägg, fixas rester och hinnas tränas och göras ärenden emellan. Och om kvällarna är jag förstås med min sötebrödis och har mig <3

Om jag är stressad? Inte särskilt. Betar av en sak i taget och är duktig på att andas ut och stänga av. Men saknar förstås att blogga och snacka cykel med er. Här kommer lite kompensation. Skrev tydligen ett lika menlöst som soft inlägg under morgonsoffhänget i söndags. Ni får den idag på tisdag yey men voilà:

Hej från söndagssoffan. Här hänger jag. Framför teven. Äter saffransgifflar. Mums. Tar en. Och två. Och tre. Och en kopp kaffe till. Med en skvätt mjölk i. Har fortfarande morgonrocken på mig. Den extra fluffiga. Svarta med gråa blommor på.

Shit vilket chiiill liv i timmarna enochenhalv.

Måste man väl unna sig ibland någon gång eller två i terminen eller hur?

Teve är faktiskt roligt. Alla ba åh jag tittar aldrig på teve för jag prioriterar minsann verkligheten och carpar skiten ur livets liv bla bla och jag ba shit vad jag längtar efter lite teve för jag har inte tid med teve annars. För mig är teve som snabbmat eller slösurfing – något lyxigt jag gör mycket sällan och därför njuter av med stolthet och för fulla muggar när det väl sker. Man ska ju hinna med barnet jobbet träningen vännerna hemmet böckerna utställningarna musiken middagarna sömnen etc när fan ska man hinna landa framför burken alltså?

Inser nu när jag skriver dessa rader att min så kallade teve är inte ens kopplad till… marknätet (heter det så fortfarande?). Det enda teve jag har är alltså Apple TV med SVT Play- och några andra förinstallerade appar i. SVT Play för nyheterna, Vinterstudion och dokkisarna och HBO för Westworld  som förresten är slut för denna gången.

Fasiken vilket intressant inlägg det här vart. Nä nu ska jag byta om till något mindre fluffigt. Plutten håller på att vakna. Snart kommer min familj hit från Lidingö och ska leka med Plutten (och mig tror de fast jag ska minsann ut och cykelträna en svängom jag höhö).

Hade förresten tänkt att blogga ett sådant där storslagen året som gått-inlägg men fastnade i giffelnirvana och flum istället. Så kan det gå när man är en trött småbarnsmamma.

Saffranspuss på er. Saffran, en av de få anledningarna till att jag ändå är okej med julen trots tortyrmetoden julmusik i offentliga miljöer.

Det vart dock ingen cykling den dagen. Det blev gym (mest ben iofs) med lillebror istället. Inte så dumt det heller – det var skitkul att gymma ihop för första gången någonsin! Jag coachade förstås hehe. I veckan sätter jag på dubb på crossen. Se upp för mig i snön under ledigheten!

Hörs snart. Kommer med lite bloggnyheter också. Ni kommer att gilla’t. Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.