Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Jag är inne i livets bebisbubbla. Tusskokong. Den snärjde in mig större än någonsin innan ungefär samtidigt som det blev svalt. Den vägrar släppa tag om mig. Jag vill inte göra annat än att andas, gosa, mata, bära runt på min Tuss. Förlåt omvärlden. Snabbkrypar-gitarrspelar-bokläsar-hjulsnurrar-cykelvältar-high-fivear-Tuss upptar Katja just nu. Blöjstorlek sex, lenast nacke, snällast leende, vänligast sinnelag, örsnibbshy på hela kroppen.

Puss gnatt.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.