Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej folksis. Tänkte ba säga att bloggen kan se lite skum ut under de här dagarna. Det beror på att jag fixar med en ny design samtidigt som jag är magsjuk samtidigt som jag är mamma samtidigt som jag har en artikeldeadline i helgen. Så ha tålamod, ursäkta röran, surna inte till osv. Jag lovar att det blir lika vackert som vanligt – fast vackrare. Är ju ändå höst min bästa årstid och måste firas i alla kanaler! Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.