Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej och vad roligt att cykelbloggskolan gick hem. Har fått ett antal kommentarer i de olika kanalerna från folks som tack vare inlägget funderar på att starta nya respektive återuppta  sina gamla cykelbloggar – eller andra kreativa kanaler. Skitskoj! Tillsammans blir vi starka och gör internet lite mindre yta och lite mer genuint intresse.

Idag har jag inte orkat storblogga utan hängt med den grymmaste mammagruppen i stan <3 aka vår mammagrupp som bildats tack vare Rulla vagn (ännu ett exempel på Internets sociala förträfflighet), lekt med min bäbis och spelat in en vlogg om hur det är att blogga – eller skriva eller whatevs kreativt? – före vs. efter att man fått barn. För nog är det skillnad?

Har druckit rosé har jag också gjort förresten. För våren, för solen och för humorn. Det får ni se i videon.

Puss och gillar ni videon så får ni berätta det!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.