Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Katja om kärlek

Idag är bara du och jag.

Idag är bara du och jag.

Idag är

bara du

och jag.

Idag är just en sådan dag

jag försöker ha så många av som möjligt. Inga måste-ärenden. Inga sociala sammanhang. Inga storslagna idéer och påhitt. Du har busat och sovit, jag har rullat ur skidmjölksyran ur benen och tittat på serie. Sedan har vi lekt och nu är vi ute i våren och bara är. Kanske går vi in på något café, kanske struntar vi i det. Och sedan ska vi hem och snacka på rim. Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.