Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Tja fredagsfolksis. Läget?

Jag är hes, orsaken ↓

Jag har bara mig med att det än så länge hinns med ”bara” HIIT på morgonen. För er som inte kört HIIT än så är det i korta drag en form av träning då man tränar hårt, kort och intensivt i intervallform. Träningen har blivit mycket poppis bland folks med ont om tid (eller ont om motivation till längre pass). HIIT är förstås absolut inte den enda träningsformen man bör ägna sig åt om man vill utvecklas som cyklist men det är ett bra sätt att varva de längre och distanspassen med. Och för en babymorsa som en annan är det en helt perfa vardagsmorgonträning.

Har ju precis dragit mig ut ur förkylningsträsket så tog det ändå ganska lugnt idag. Mellanintervallerna-pulsen är den som visas på klockan förstås.

Obs obs en Watch är förstås inget überseriöst träningsmonitoringssätt men jag gillar att logga träningen där med mest för att få lite #beröm av Jonas efteråt (vi delar vår träning med varann i våra klockor) haha

När en halvtimme är allt man har gör man det bästa utav den. Snabb uppvärmning, tjugo minuters smärta och så nedrullning och pyttelite stretch. Mer stretch senare idag.

Gjorde sällis med ett av GCNs HIIT-pass

och upplevde mycket härlig smärta i benen. Den bästa sortens smärta så klart!

Såg ut som en bibliotekarie gone mad efteråt

vilket som vanligt roade min nyvakna bäääbis!

Puss och ha en grym fredag från oss och Sophie La Girafe som råkade va min publik under hela passet 🦒🦒🦒

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.