Cykelkatten

Katja om träning, friluftsliv och livet


CYKLISTPODDEN är äntligen här med sitt andra avsnitt.

Wii sen kväll med lite egentid-lyssnartid?

Plötsligt blev torsdagen lite färggladare eller hur.

CYKLISTPODDEN är ju tillbaka med sitt andra avsnitt. Det speciella med det här avsnittet är att det innehåller ett inklipp från den allra första, spontana inspelningen som gjordes för typ över en månad sedan men som tyvärr inte fick komma ut i sin helhet pga. det något taskiga ljudet och perfektionisten till Katja. Så här i efterhand är jag glad att inklippet är med – jag har lika kul när jag lyssnar på det som när vi spelade in det! (och ni lär förstå vilken del det är när ni lyssnar)

I övrigt beskriver vi avsnittet så här:

CYKLISTPODDEN har kommit på att det vore bra med en presentation av oss som gör den. Därför bjuder vi på en rafflande resa in i våra innersta cyklistväsen. Vilka slags cyklister är vi? Hur började våra respektive resor? Hur träffades vi? Varför bär vi inte rosa? Och sist men inte minst – om hur vi träffade marken. Gång på gång på gång. Voilà säger Katja och Anna!

Podden finns nu på iTunes, acast, förstås hemma på SoundCloud eller direkt här. Trevlig lyssning och tänk att vår älskade cykling tar mer och mer plats i media för varje lyssning. Ballt och välbehövligt eller hur?

Glöm inte att prempa på uppdateringarna på CYKLISTPODDENS facebooksida och så gilla oss i alla kanaler förstås. Vi lovar att återgälda med kärlek och ännu fler bra och dåliga cykelskämt.

Puss & gnatt, imorgon ska vi snacka roliga grejer.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om bloggen och katja

Sedan 2012 skriver Katja om cykel, träning, friluftsliv och livet.