Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej folksis! Howyoudoin? Jag är tyvärr lite krasslig vilket är surt ty jag hade velat gymma på lokal idag. Får istället säkra med att hålla mig på (hemma)mattan och undvika några större fysiska utsvävningar. Jag är ändå inte speciellt bitter, är liksom min tredje krasslighet på över ettochetthalvt år så gör följande saker:

☕ leker med min son, herregud vilken succé tittutleken är egentligen. Den som kom på den måste varit ett lekgeni

☕ har spelat in podd med Anna! (och Ivar, tack för ditt tålamod) Alltså alla borde spela in podd. Själva inspelningen är nästan det roligaste. Det är nästan så att de bästa fraserna kommer innan man hunnit trycka på den röda inspelningsknappen. Och så är det noga med kaffe och goda tilltugg till förstås – det är ju minst lika mycket för vår skull som vi gör detta. Anna är förresten fantastisk. Pondus och humor och ödmjukhet i ett. Jag ska förstås försöka mixa ihop kalaset så snart som möjligt och lägga upp. Tittut-leken prioriteras, ni vet

☕ försöker bestämma mig för vilken MTB – för jo, den enda nya cykeln i år blir en mountainbike – jag kan se mig cykla på i sommar. Jag har fastnat för ett par modeller och troligtvis blir det en Trek. Har alltid gillat det märket och deras geometri passar mig fint. Finns en bra deal på en sjysst Trek just nu. Det blir ingen dyr historia eftersom det finns annat att lägga pengar på i år men jag ämnar försöka bli rätt snabb på den oavsett

☕ fortsätta beta av Mad Men, käka choklad och ba må bra. Jag har ärligt talat aldrig mått så bra… och så lugnt som jag gör nu (har ju bara tagit 32 år) Vilket gör det rätt enkelt att som i gårdagens inlägg i allmänna ordalag öppet skratta åt mina diverse tillkortakommanden och fysiska formdippar istället för att ängsligt redovisa det minskade midjemåttet för att bevisa något för mig själv och andra. Att driva med sig själv är överlag en bra metod för att minimera risken för kroppsångest – tips tips. Vi som är lästa av många som tränar har där ett särskilt ansvar tycker jag. Men om ni prompt vill veta midjemåttet – tänk Mad Men-Joan om hon vore cyklist. Och på tal om Joan så är det snart dags att bli rödhårig igen…

…och på tal om tillkortakommanden så kommer ni att älska vårt kommande CYKLISTPODDEN-avsnitt. Och älska er själva och cykling ännu mer efter det.

Nä nu pippar Don Draper med en ny brud igen, måste slita mig från bloggen och fortsätta kolla så jag inte missar något viktigt här.

Krya mig och puss på er.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.