Cykelkatten

Afterbike, afterglow

CykelKatja om kärlek

God jul med världens bästa följebil

God jul med världens bästa följebil

Överbylsad som den noob-på-nytt-cyklisten jag är haha

God jul på er mina julfirande läsare – och dräglig stå-ut-med-julen-kväll på er mina icke-julfirande diton

önskar vi som gör Cykelkatten –

Katja, Katjas alla cyklar och alla andra härliga och dråpliga karaktärer som förekommer i den här bloggen.

Som icke-sverigefödd (i Ryssland firas julen ca två veckor efter nyår och är en mycket mer religiöst betingad högtid än i moderna Sverige. Istället är det nyårsfirandet som har granen och Farbror Frost med klappar) har jag inte den svenska julen i blodet. Däremot missar jag sällan ett tillfälle att festa till och julen är en kanoners tradition och just ett sådant tillfälle jag har tagit till mitt hjärta. Och så blir det ju två firanden med två uppsättningar paket – win-win liksom!

I år firar vi julen  hemma hos Jonas familj uppe i Hedesunda. Jag började dagen med att köra en timma på den gnistrande isiga Vinnersjövägen med Jonas och Hoppetuss som överraskade mig genom att följebila och heja. Mina grabbar = bäst! <3

…shit har jag en BEBIS i år? 

OMG

*dessa små nålar av kärlek som nästan gör ont*

MIN BEBIS!

Eh… sorry, host

Nu är vi mätt och ska öppna lite klappar. Imorgon ska det bli blötväder så det sitter bra att passa på att vila från någon hårdare träning men blogga om dagens tur ska jag.

Puss!

 

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.