Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Prylar och teknik

Apptips – snacka cykligare med CyclEmoji

Apptips – snacka cykligare med CyclEmoji

Obs inget reklaminlägg utan ett gratistips
från en som gillar ny cyklig teknik. Obs eget ansvar för säkerheten på nätet gäller som vanligt.

Alla små cykelnördar, se hit – CyclEmoji är en ny app med riktiga cykelemojis, by cyclists for cyclists liksom. Alltså det finns ju ett gäng cykelemojis i mobilernas standardutbud men de är lite begränsade tycker jag. De ba cyklar liksom. Och i och med att damcyklisten är klädd i min icke-favvofärg nr ett lila blir det om än mer begränsat.

Med CyclEmoji får man fett med fler möjligheter än att mata på i stereotypa kläder. Det finns en emoji för så gott som varje cykligsituation och för så gott som varje cyklisttyp. Emojisarna kör olika grenar, stadscyklar, åker runt med sina barn, bonkar, jagar QOM:s, blir kära, lagar punka, vurpar och mycket mer. Som tjej slipper man dessutom vara klädd i lila utan kan vara grön eller varför inte en bergsget.

Tio spänn i appstore.

Tänk på att appen ger tillgång till både stickers och till tangentbordsemojisar så glöm inte att öppna appen, läsa instruktionerna och installera CyclEmoji-tangentbordet (ALLMÄNT → TANGENTBORD → LÄGG TILL NYTT TANGENTBORD → CYCLEMOJI → TILLÅT FULL ÅTKOMST) om du vill kunna cykelkommunicera i alla dina kanaler (sms, Messenger etc.)

Cykelpuss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.