Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej kompisar. Livet är ibland en elak en – igår däckade det mig i en förkylning som tyvärr inte verkar bli bättre idag. Ligger hemma, är trist och inne i halsen utspelar sig ett mindre krig. Har borstat mina gosedjur, ätit en gårdagens wienerbulle och småbläddrar i en rockbiografi (varför vill jag alltid läsa rockbiografier just när jag är sjuk eller övertrött?). Lär ju somna om snart. Törs inte äta några mediciner heller för lilla bäbisen min.

Utanför utspelar sig sommaren, landsvägs-SM – grattis grymma Lisa Nordén till tempo-guldet! – och MTB-masters VM  – grattis grymma Maria  Sedemark till VM-guldet. Även den icke-tävlande världen gör sig redo för alla midsommarhelgens cykelfrestelser – det ryktas om midsommarnatturer ner till magiska bryggor (heja Annas cykelromantiska fantasi!), glada MTB-turer på aftondagen och annat skoj.

Om det blir någon cykling för min del den här veckan återstår att se. Just nu är jag så mosig i huvudet och utmattad av alla måsten och ska och kan du och kom ihåg du att jag inte ens orkar bry mig avsevärt. Det får bli som det blir – cyklingen och det aktiva kommer att finnas kvar men jag är glad om jag får ligga ner i Jonas knä tätt mot magen och titta ut över vattnet här hemma i stan eller uppe i vår kära södra Norrland och känna att avståndet till alla måsten, det är geografiskt långt det, ni når inte oss.

Puss och vi hörs kära läsare, berätta gärna om era helgplaner så blir jag glad.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 kommentarer

  1. Krya!
    Kolla ev mediciner med barnmorskan även om vi förstår dig.

    Midsommar.. norra Roslagen. Midsommardagen.. avsläppt på vägen hem o cykla hem lite distanspass.

  2. Krya på dig! <3
    Helgplanerna är att packa i hop allt som ska med till en midsommar i Dalarna. Som sig bör. Ev tävling i morgon i Orsa om kroppen vill. Den är inte så pepp på tävling längre. På söndag avstigning i stugan för ett par dagar solokvist. Vilket kommer att bli hur bra som helst tills jag inser att jag ska sova själv ute i skogen utan Hasses sällskap. Återresa till stan på tisdag om jag står ut så länge ;-)

  3. Raring vi får skåla på avstånd, och det är bra att mtb:n följer med uppåt! Jag ska ta väl hand om Ridleyn i helgen. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.